Tarieven

Redelijke prijs

Een goede advocaat is niet te duur, maar kost wel het nodige. Schyns Advocaten probeert de balans te handhaven tussen winstoogmerk en integere advocatuur. Dat betekent dat u als cliënt een redelijke prijs betaalt voor de geboden diensten.

Om dat zoveel mogelijk te bereiken, werkt Schyns Advocaten met een grote verscheidenheid aan mogelijke prijsafspraken of andere prijsfacilitering; uiteraard is dat altijd in overeenstemming met de voorschriften en de regelgeving van de advocatuur.

Afspraken over kosten

Naast het in de advocatuur gebruikelijke uurtarief, dat u in iedere zaak met de advocaat afzonderlijk overeenkomt bij het begin, kunt u met Schyns Advocaten ook afspraken maken over de kosten bijvoorbeeld:

Een vaste prijs voor een exact omschreven dienst, bijvoorbeeld een procedure met inbegrip van het aantal proceshandelingen;

Een kortingspercentage bij een gegarandeerde afname van uren;

Een jaarabonnement voor adviesvragen;

Een kortingspercentage voor specifieke gevallen van dienstverlening aan particulieren.

Uurtarieven

In elk individueel geval spreekt de advocaat van Schyns Advocaten vooraf met u af welke beloning u verschuldigd bent voor de dienstverlening die u ontvangt. Daarbij geldt als uitgangspunt een uurtarief van:

Juridisch medewerker, niet-advocaat

€125

Te vermeerderen met BTW

Advocaat

€195

Te vermeerderen met BTW

Senior-advocaat

€230

Te vermeerderen met BTW

Partner van Schyns Advocaten

€260

Te vermeerderen met BTW

Er wordt geen percentage opslag wegens kantoorkosten berekend.