Over ons kantoor

Geschiedenis

Toegankelijk, gedreven en topkwaliteit; de belangrijkste kenmerken die wij ons kantoor toeschrijven. Kenmerken waarmee Marcel Schyns en Piet-Hein van der Vleuten het kantoor Schyns Advocaten in 2006 zijn gestart. In dit kantoor hebben zij niet alleen hun jarenlange ervaring als advocaten in een eigen advocatenpraktijk voortgezet, maar zijn zij een volwaardige en bestendige speler in de markt voor Utrecht en omgeving gebleken.

Onze zeer gevarieerde cliëntenkring – van midden tot kleinbedrijf tot en met de particulier in familierechtelijke aangelegenheden – laat de ondernemende en gedreven karakters van onze mensen duidelijk zien. Geen uitdaging die wij uit de weg gaan, geen uitdaging zonder topkwaliteit te leveren.

Onze mensen zijn allemaal goed opgeleid: om zorgvuldig te procederen als het nodig is, voortvarend te onderhandelen als het mogelijk is en bovenal u als cliënt met raad en daad bij te staan; zowel juridisch als strategisch, met een gezond oog voor de kosten.

Visie

Heeft u een juridisch probleem, een juridische vraag of heeft u behoefte aan een juridisch advies? Dan wilt u goed begrepen worden. Wij luisteren naar u en vragen door, zodat wij kunnen meedenken met u om vervolgens deskundige rechtsbijstand te kunnen leveren. U bent uiteindelijk geholpen met de oplossing van uw probleem of beantwoording van uw juridische vraag op een voor u aanvaardbare wijze.

Voor onze cliënten streven wij ernaar het beste resultaat te bereiken. Dat doen wij samen, met respect en aandacht voor onze cliënten. Met gedrevenheid en veerkracht. Zonder ons gevoel voor humor te verliezen, als het kan. Wij staan graag met alle anderen prettig in het leven. Wij kunnen ook niet anders.

Voor goede juridische bijstand wilt u niet meer betalen, dan nodig is. Dat mag u verwachten van een goede advocaat en wij willen en kunnen dat waarmaken.

Wij geven u graag meer informatie over uw positie als onze cliënt; over hoe wij u zullen helpen en over wat u van ons zeer zeker mag verwachten. Wij staan u daarom graag te woord om u daarbij verder te helpen. Neem gerust contact op: u kunt altijd vrijblijvend kennismaken met één van onze advocaten om te zien of uw probleem/vraag bij ons in goede handen is.

Advocaten

Leer onze advocaten kennen:

Ondernemen, hoe?

Als Schyns Advocaten zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke positie en rol. Daarom vinden wij dat wij ook maatschappelijk actief behoren te zijn, ook in de organisatie van de eigen beroepsgroep.

Marcel Schyns is oud-deken en Piet-Hein van der Vleuten was waarnemend deken.

Maatschappelijk zijn onze advocaten evenzeer actief: Piet-Hein van der Vleuten is informal advisor van zijn hockeyclub en is onder andere actief bij de organisatie van de ALS-Lenteloop. Marcel Schyns is voorzitter van begraafplaats St. Barbara.

Wij behandelen zo nu en dan ook pro deo zaken; voor mensen die het écht nodig hebben om bij te worden gestaan door een goede advocaat zonder dat men hiervoor de rekening krijgt gepresenteerd.

Schyns Advocaten is geworteld in Utrecht aan de Maliebaan en probeert zoveel als mogelijk een beroep te doen op lokale ondernemers voor al datgene dat nodig is voor de praktijkvoering.

Tot ons genoegen spelen wij ook een rol bij de opleiding van MBO-leerlingen in het beroepsonderwijs door stageplaatsen aan te bieden.

Al met al onderneemt Schyns Advocaten met veel plezier!