Onze cliënten

Cliënten staan bij ons centraal. Het gaat immers om u als cliënt; natuurlijk hoort bij u een zaak en een dossier, maar voorop blijft staan, dat u bij ons terecht kunt.

Onze mensen, natuurlijk onze advocaten maar ook ons ondersteunend personeel, richten zich daarom in de eerste plaats op en tot u. Onze advocaten gaan samen met u aan de slag in uw zaak. Daarbij wordt zorgvuldig en transparant een goed geordend dossier aangelegd en opgebouwd. Doelstelling is en blijft: uw probleem moet worden opgelost; of uw vraag moet een voor u goed te begrijpen antwoord krijgen; of u krijgt een helder advies, waarmee u zich gesterkt voelt.

Om dat te bieden heeft iedere advocaat van Schyns Advocaten niet alleen professionele juridische kennis van zaken, maar ook vaardigheid in probleem oplossen en adviseren; iedere advocaat kent op de eerste plaats alle juridische ins en outs van uw probleem of uw vraag, en laat die meewegen; daarnaast betrekt hij alles in de oplossingsmogelijkheden, die hij voortdurend met u bespreekt en met u afstemt.

Onze werkwijze en kwaliteit van dienstverlening worden regelmatig beoordeeld door de cliënten zelf van ons kantoor in klanttevredenheidsonderzoek; Schyns Advocaten wordt door haar eigen cliënten gemiddeld gewaardeerd met een acht tot negen.